Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

Bruktkveld / byttekveld mandag 15. desember

Publisert: 02.12.14

Mandag 15. desember legger vi tilrette for bruktkveld / byttekveld på Fagerlund skole i Brumunddal. Her kan du ta med brukt alpin- og skiutstyr og evt vinterklær som barna har vokst ifra og som andre kan få glede av for en billig penge.

Vi starter kl 1800.

Det er en fordel om utstyr og klær merkes med navnet til eier og en ønsket salgspris. Hver enkelt forestår selv salg eller bytte. Kontanter er altså løsningen denne kvelden. 

Noen tips

Alpinutstyr kan gjerne kjøpes brukt! Det finnes mye greit utstyr som er brukt en sesong eller to og fortsatt har masse skiglede i seg.

Det er viktig at skoene ikke kjøpes for store. De skal sitte godt på foten og hjelpe til med å få kontroll på skiene. For store sko kan drepe skigleden og kan også føre til skader. Det er bedre å kjøpe rimelige brukte sko som passer, enn å kjøpe sko som ungene skal "vokse inn i" og ha over flere sesonger. 

Skiene må heller ikke være for lange til barna. Det er lettere å kontrollere litt kortere ski. For nybegynnere eller de med lite erfaring på slalåmski bør skiene ikke være lenger enn at de når løperen ca til brystbeinet eller under armhulen. Løpere med mer erfaring som svinger bra kan godt ha ski som når dem mellom hakespiss og nesetipp. 

Staver er bare træl for de aller yngste, mens det for de litt viderekommende er viktig med staver for å bedre balansen i krappe svinger. Stavene må heller ikke være for lange, ca så lange at løperen har 90 grader i albueleddet når han/hun holder stavene fremfor seg. 

Vel møtt til små og store!

Tilbake

INNEO webpublisering