Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

Bruktkveld onsdag 27. nov på Mørkved

Publisert: 21.11.13

Vi tar sikte på å arrangere ei lita bruktmesse på Mørkved onsdag 27. november i forbindelse med at ungene trener. Ta med skiutstyr du ikke lenger trenger så kan det kanskje komme andre til glede.

Det kan være dyrt med alpinutstyr og ofte kan ikke ungene bruke utstyret mer enn en sesong før det er for smått. Da er det gjerne fortsatt i god stand og kan brukes av andre.

Onsdag 27. november kan dere ta med dere brukt skiutstyr, alpin, langrenn, klær, skøyter osv, til Mørked skole kl 1800. Mens ungene trener kan foreldrene kikke på utstyret som er til salgs, så kan ungene prøve størrelser når de er ferdige.

Det kan være lurt å navne utstyret samt tenke på hva slags pris du vil ha for det. Vi lager ikke noe kasseløsning, men regner med at kjøper og selger finner hverandre og gjør opp seg imellom :-)

  • Noen tips:
    Husk at når det gjelder alpinsko så er det ikke lurt å kjøpe dem for store! Ta gjerne ut innerskoen og prøv på barnets fot, da er det lettere å kjenne hvor godt den passer.
  • Alpinski til nybegynnere og barn må ikke bli for lange, da er de vonde å få sving på. Tommelfingerregel er at skiene ikke skal nå barna lenger enn til skulder. Yngre barn kan gjerne ha betydelig kortere.
  • Hjelm er en annen ting som bør kjøpes slik at det sitter godt. Ikke beregn tykke luer under hjelmen, men en tynn buff er greit.
  • Ryggskjold er også lurt å ha. Det beskytter ryggen mot særlig påkjøring bakfra, hvilket kan forekomme i en travel skibakke. Disse finnes i mange varianter som er behagelige å ha på seg for ungene. Finner du ikke noe brukt så har både Obs og Biltema greie alternativer til de som finnes i sportsbutikkene. Gjør sikkerhetsutstyr til en god vane!

 

Hjelp oss gjerne med å spre denne informasjonen til andre enn de som er med på treningene!

Tilbake

INNEO webpublisering