Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

Lyst til å bli med på skitrening?

Publisert: 01.10.12

Vi i Brumunddal Alpin ønsker velkommen til en ny sesong med skileik og moro i bakken vår, Tørudbakken midt i Brumunddal. Vi starter etter høstferien med treninger på Mørkved skole.

Uka etter høstferien (uke 42) starter vi opp treningsgruppene våre, med innendørs trening på Mørkved skole. Så fort snøen kommer trekker vi opp i Tørudbakken og leker oss med ski på bena!

På treningene innendørs vil vi vektlegge allsidighet, lek og moro, i tillegg til det sosiale. Vi er innom flere ulike grunnleggende ferdigheter og idretter. Gruppene er åpne for alle som ønsker et allsidig aktivitetstilbud, og du trenger ikke å ha stått mye på ski for å være med. Så fort det er forhold til det i Tørudbakken vil vi arrangere et nybegynnerkurs slik at alle får en trygg og god introduksjon til skikjøring, og som grunnlag for å fortsette i treningsgruppene våre.


Treningsgruppene våre er:

Småracer: Treningsgruppe primært beregnet på barn på 1. og 2. skoletrinn.  Gruppa har fått treningstid på Mørkved skole tirsdager fra kl 1800 til 1900.

Racer: Denne gruppen er primært beregnet på barn på 3. og 4. skoletrinn. Gruppa har fått treningstid på Mørkved skole torsdager 1830 til 2000.

Team Brumunddal/renngruppe: Treningsgruppe først og fremst beregnet på løpere som har litt skierfaring og ønsker å konkurrere i alpinsportens disipliner. Alder fra 5. skoletrinn og eldre.

 

Vi inviterer til informasjonsmøte / første trening tirsdag 16. oktober kl 1800 i gymsalen på Mørkved skole for Småracer og Racer.
Ta med innesko / rene joggesko og drikkeflaske med vann. Barna på begge gruppene trener lett sammen denne gangen, mens foreldrene kan få litt informasjon om klubben, hvordan vi driver og for planene for Tørudbakken mv.

For spørsmål kontakt sportslig leder Frode Skår på tlf 991 27 175, eller mail frode.skar@hihm.no

 

Velkommen!

Tilbake

INNEO webpublisering