Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

Nybegynnerkurs

Publisert: 12.01.15

Nyhetsbilde

Brumunddal alpin ønsker velkommen til nybegynnerkurs i alpint i Tørudbakken fredag 23. januar og lørdag 24. januar. Påmeldingsfrist 21. januar. 

Kurset retter seg primært mot barn i alderen 4 til 12 år som ønsker å lære grunnleggende skiferdigheter i alpinbakken. Deltakerne deles i grupper etter ferdigheter og instruktørene søker å legge opp øvelser og progresjon tilpasset den enkelte. Vi har deltakere som aldri har stått på ski før til de som gjerne vil lære seg litt mer grunnleggende teknikk for å få mer glede av skikjøringen.

Målet med kurset er å inspirere til skiglede og mestring i skibakken, og etter kurset håper vi de fleste har lært å ta seg trygt både opp og ned bakken på egenhånd. I tillegg håper vi å ha lagt et godt grunnlag for videre utvikling enten alene, med foreldre og venner, eller ved å melde seg inn i treningsgruppene våre.

Tider:
Fredag møter kursdeltakerne i bakken kl 1730 for registrering. Kurset starter kl 1800 og vi regner med å holde på til kl 2000.
Lørdag fortsetter kurset kl 0900 og avsluttes kl 1100.

Kursavgiften på kr 500.- pr deltaker betales i bakken ved kursstart (kort eller kontant), og inkluderer heiskort for fredag kveld og hele lørdagen (også i bakkens ordinære åpningstid fra kl 1100 til 1600).

Påmelding:
Påmelding med informasjon om deltakerens navn, alder og kort vurdering av skiferdigheter (aldri stått før, stått litt, kjører greit) sendes til leder@brumunddal-alpin.no innen onsdag 21. januar kl 2000.

Utstyr:
Deltakerne må selv ha med skiutstyr. Staver er unødvendig.
Alle i bakken skal bruke hjelm. Vi har noen få hjelmer til utlån.

Velkommen :-)

Tilbake

INNEO webpublisering