Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

NYBEGYNNERKURS

Publisert: 11.01.16

Brumunddal alpin ønsker velkommen til nybegynnerkurs i alpint i Tørudbakken fredag 15. januar og lørdag 16. januar.

Påmeldingsfrist 14. januar. 

Kurset retter seg primært mot barn i alderen 4 til 12 år som ønsker å lære grunnleggende skiferdigheter i alpinbakken. Deltakerne deles i grupper etter ferdigheter og instruktørene søker å legge opp øvelser og progresjon tilpasset den enkelte. Vi har deltakere som aldri har stått på ski før til de som gjerne vil lære seg litt mer grunnleggende teknikk for å få mer glede av skikjøringen.

Målet med kurset er å inspirere til skiglede og mestring i skibakken, og etter kurset håper vi de fleste har lært å ta seg trygt både opp og ned bakken på egenhånd. I tillegg håper vi å ha lagt et godt grunnlag for videre utvikling enten alene, med foreldre og venner, eller ved å melde seg inn i treningsgruppene våre.

Tider:
Fredag møter kursdeltakerne i bakken kl 17.30 for registrering. Kurset starter kl 1800 og vi regner med å holde på til kl 2000. 
Lørdag fortsetter kurset kl 0900 og avsluttes kl 1100.

Kursavgiften på kr 500.- pr deltaker betales i bakken ved kursstart (kort eller kontant), og inkluderer heiskort for fredag kveld og hele lørdagen (også i bakkens ordinære åpningstid fra kl 1100 til 1600).

Påmelding: 
Påmelding med informasjon om deltakerens navn, alder og kort vurdering av skiferdigheter (aldri stått før, stått litt, kjører greit) sendes til VidarLangerud@yahoo.com innen torsdag 14. januar kl 18.00.

Utstyr:
Deltakerne må selv ha med skiutstyr. Staver er unødvendig.
Alle i bakken skal bruke hjelm. Vi har noen få hjelmer til utlån.

Velkommen :-)

Tilbake

INNEO webpublisering