Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

Nybegynnerkurs helgen 11. - 13. januar

Publisert: 05.01.13

Brumunddal Alpin ønsker velkommen til kurs for nye alpinister i Tørudbakken helgen 11. - 13. januar. Kurset er hovedsakelig for barn og unge, som enten er helt uerfarne eller som ønsker en grunnleggende innføring. Målet er mestring og trygghet for glade dager i bakken vår. 

Vi bruker eldre løpere i klubben som har gjennomført trenerkurs, trenere og voksne med erfaring som instruktører på kurset vårt. 

Kurset starter fredag 11. januar med registrering og betaling, samt inndeling i grupper fra kl 1730 I kafeen i bakken, Med avslutning for kvelden ca kl 20. Vi fortsetter lørdag og søndag formiddag fra kl 0900 til 1100. Da har vi bakken for oss selv til å gjennomføret kurset i ordnede former. 

Pris

Kurset koster kr 750,- pr deltager (søskenmoderasjon gis). Inkludert er også heiskort som gjelder under kurset og som også gjelder i åpningstiden resten av helgen (lørdag og søndag til kl 1600) for de som føler seg klare for å prøve seg på egenhånd. 

Påmelding

For å kunne legge godt tilrette er det nødvendig med bindende påmelding innen torsdag 10. januar kl 1600.

Påmelding sendes til Marianne Frantzen på mail: mfrantzen@online.no

Vi ber dere oppgi om deltakeren har stått på ski før eller er helt fersk, samt fullt navn og alder.

Utstyr

Deltakerne må ha eget utstyr. Det er påbudt med hjelm i bakken. Vi har noen få hjelmer til utlån, så det anbefales å ta med egen hjelm. Det er ikke nødvendig med staver. 

 

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en lærerik helg sammen med oss i Tørudbakken!

Vi trenger hjelp til å spre denne informasjonen, så hvis dre vet om noen som kunne ønske å være med på kurset er det fint om dere tipser:)

Tilbake

INNEO webpublisering