Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

Påmelding renn

Publisert: 17.01.12

Vi minner om at i år skal løperne selv melde seg på og betale rennavgift på de rennene de skal delta på. Kvittering for betalt rennavgift tas med i bakken på renndagen i tilfelle kontroll, alternativt sendes til den som blir utpekt som klubbens lagleder på rennene.

For Renarennet 21. januar er Frode Skår lagleder.

Løpere som skal delta på renn bes opprette profil på Min Idrett. De fleste arrangørene støtter online påmelding.

Følg instruksjonene for å opprette og vedlikeholde profil. Et nyttig tips er å opprette familietilknytninger som gjør det enkelt å melde på flere familiemedlemmer på samme renn uten å måtte bruke mange ulike brukernavn og passord.

Betaling for renn
Dessverre har klubben en utfordring med at løpere ikke gjør opp for klubbens utlegg til renndeltakelse ved årets slutt. Totalt har klubben over 70 000,- kroner utestående, og det er for stor risiko å ta for en liten klubb som drives på dugnad. Klubben har derfor besluttet å ikke legge ut for renndeltakelse og at løperne selv må betale påmeldingsavgiften ved påmelding til renn.

Påmeldingsavgiften betales til arrangørens konto, kvittering skrives ut og sendes/leveres til den som er pekt ut som lagleder for klubben på angjeldende renn, som så kan vise dette til arrangøren ved avhenting av startnummer.

Tilbake

INNEO webpublisering