Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

Rennhelg i Tørudbakken 23.-24. februar

Publisert: 08.02.13

Helgen 23. - 24. februar skal Brumunddal alpin arrangere den tradisjonsrike rennhelgen med slalåm lørdag og parallellslalåm søndagen. Lørdagens SL er også kretsmesterskap for Hedmark. Vi setter pris på om klubbens medlemmer og brukere av Tørudbakken har anledning til å hjelpe oss denne helgen.

Det er endel arbeid med å få arrangert disse rennene i trygge former og i henhold til regelverk. Bakken skal rigges med sperrenett, det skal lages et trygt målområde og vi trenger portdommere som ser til at løperne kjører riktig i løypene, for å nevne noe. Vi har noen ringrever i gamet, men disse kunne trenge noen ekstra hender og hoder til hjelp.

Vi starter fredag kveld den 22. februar med å sperre av renntraseen med nett og lager målområde. Vi setter også løypene til lørdagens slålåmrenn.

På lørdagen trenger vi hjelp både som bakkemannskap som ploger løypa fri for løs snø, og som portdommere. Portdommernes oppgave er å følge med på at løperne kjører riktig gjennom løypa. Opplæring vil bli gitt.

Lørdag kveld skal vi rigge bakken til parallellslalåmen på søndag. Her trenger vi hjelp til å bygge hoppene, rigge start- og målområde, og sette løypene.

Søndag er det behov for fire portvakter, og til nedrigging.

Vi hadde satt pris på hjelp. Har du mulighet kontakt Frode Skår på frode.skar@hihm.no eller 99127175.

 

Tilbake

INNEO webpublisering