Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

Sesongstart 2013 - 2014

Publisert: 15.09.13

Nyhetsbilde

Brumunddal alpin ønsker velkommen til ny sesong!
Vi starter opp barmarktrening for treningsgruppene våre onsdag etter høstferien, dvs 16. oktober, i gymsalen på Mørkved skole kl 1800. Vi ønsker nye og gamle aktive alpinister hjertelig velkommen!

Infoskriv skal være delt ut på skolene i distriktet, men har du ikke fått den kan du lese mer her

På vinterstid tilbyr Brumunddal alpin organisert trening i Tørudbakken skisenter for løpere fra 5 år og oppover. For helt ferske skiløpere arrangerer vi nybegynnerkurs i bakken så fort snøen kommer, og de fleste vil etter dette kurset kunne følge treningsgruppene videre i sesongen.

Men, vi starter altså innendørs etter høstferien. Vi får låne gymsalen på Mørkved skole. Her satser vi på lekbetont fysisk aktivitet og sosialt samvær for de minste, og litt mer treningsøvelser for løpere over 8 år.

Onsdag 16. oktober møter alle opp kl 1800. Ungene trener mens foreldrene får litt informasjon om innmelding i klubben mm. Vi regner med å være ferdige ca kl 1930 den første kvelden, men sannsynligvis vil treningene for de minste normalt sett vare 1 time.  
Avhengig av antall deltakere, aldersinndeling og nivå, vil vi vurdere å splitte gruppen etterhvert. Vi legger ut informasjon om evt nye treningstider på sidene våre.

Team Brumunddal er for løpere over 10 år som har ambisjoner om å kjøre renn og holder et visst sportslig nivå. Løpere på Team Brumunddal møter kl 1930, onsdag 16. oktober. og trener innendørs til kl 2100.

Trenere denne sesongen er Fredrick og Frode Skår. Når vi starter i bakken vil vi prøve å få med oss noen av de eldre løperne til å ta seg av treningsaktiviteter for de yngste.

 

Spørsmål kan rettes til sportslig leder Fredrick Skår på tlf 922 49 809

Velkommen til en ny morsom sesong med alpinski på beina!

Tilbake

INNEO webpublisering