Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

Skitrening i Lierberget

Publisert: 04.01.12

I påvente av gode snøforhold i vår egen bakke er vi invitert av våre venner i Vang Skiløperforening til å trene sammen med dem i Lierberget. Vi ønsker derfor alle alpinister velkommen til første trening mandag 9. januar kl 1800 i Lierberget.

Treningstilbudet i Lierberget gjelder alle treningsgruppene våre, fra de yngste i SmåRacer og Racer til Team Brumunddal. Vi stiller med klubbens trenere, men vil samarbeide om gjennomføringen med trenere fra Vang.

Treningstidene er mandager og torsdager fra 1800 - 2000 og vi starter altså opp mandag 9. januar. Så fort forholdene tilsier det flytter vi treningene til vår egen Tørudbakken i Brumunddal.

For de yngste løperne på SmåRacer og Racer blir det trening mandager kl 1800. Det er selvsagt ingenting i veien for at man kan dra i bakken på eget initiativ ellers.

Løperne må påregne å betale full pris for heiskort i Lierberget på treningskveldene, dvs 100,- pr kveld.

Vi ønsker tilbakemelding på om dette treningstilbudet er interessant for løpere i Brumunddal Alpin de kommende ukene. SmåRacere (opp tom 2. skoletrinn) og Racere (3. og 4. skoletrinn) kan melde sin interesse pr epost til frode.skar@hihm.no innen søndag 8. januar, og gi beskjed om hvilke kvelder man har lyst til å delta på.
Løpere på Team Brumunddal melder ifra til trener Tone på sms.

Vi takker våre venner i Vang for muligheten til å komme igang med moroa på ski og håper på mange blide fjes i bakken :-)

mvh

Frode Skår
sportslig leder
Brumunddal Alpin

Tilbake

INNEO webpublisering