Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

Trening i Ankerskogen onsdag 3. desember og klatring på Espern mandag 8. desember

Publisert: 01.12.14

Onsdag 3. desember møtes vi Ankerskogen svømmehall kl 1730 og bader og har det gøy. Her må vi ha med foreldrene også, slik at det blir trygt og greit! Inngangsbilletten må hver enkelt bekoste. 
Mandag 8. desember blir det klatring på Espern! Klikk på Les mer for mer informasjon. 

Etter badingen kan de som har lyst møtes i kafeen for litt kveldsmat. Kafeen har litt av hvert å få kjøpt, og kjøper man f.eks litt drikke går det sikkert an å lure med seg en matpakke også. 

Mandag 8. desember har vi mulighet til å klatre i klatreveggen på Espern med sertifiserte sikringsfolk. Vi har fått forhandlet frem en pris på 100 kroner pr deltaker som den enkelte dekker. 

For å kunne planlegge kvelden litt og sørge for at det blir noenlunde effektiv bruk av tiden vil vi gjerne ha en bindende påmelding til denne aktiviteten. Vi har tiden fra kl 1800 til 2000 og hvis det er mange som melder seg på vil vi dele gruppa i to. Send mail til Fredrick for å melde seg på, innen fredag 5. desember: fredrick_skaar@yahoo.no eller ring på tlf 922 49 809

Snølegging
Ellers er de flinke snømennene våre, Tom og Roy, i gang med snølegging i bakken vår, så nå håper vi alle på knasende kaldt desembervær! 

Tilbake

INNEO webpublisering