Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

Trening onsdag 4. desember

Publisert: 02.12.13

Siden vi ikke har tilgang på gymsalen på Mørkved i desember må vi finne på noe annet i påvente av snø og skiforhold. Onsdag 4. desember tenker vi derfor å ta treningen i Ankerskogen svømmehall for de som vil.

Vi tenker at barn og foreldre kan møte kl 1730 og så holder vi på til kl 1900 og tar evt en matbit i kafeen den som vil. Foreldrene må være med i bassenget!

Vi tar også treningen for de eldste løperne (11 år +) i Ankerskogen denne onsdagen og også disse kan møte kl 1730. Her er det valgfritt for foreldrene å være med :-)

Det er visstnok usikkert om de rekker å åpne det store bassenget til onsdag, men de har iallefall et 25-metersbasseng som er åpent for de som vil svømme. I tillegg har de en familieavdeling med diverse plaskebasseng, sklier, klatrevegg osv for de som heller vil leke litt der. Der er det også stoler og bord, og mulighet for å kjøpe en kopp kaffe mens ungene bader. Vi har ikke anlegget for oss selv så vi må be foreldrene om å ta ansvar for at barna oppfører seg skikkelig mens vi er der.

Vi har dessverre ikke økonomi i klubben til å dekke billettene for denne treningen så inngangsbilletten må hver enkelt dekke. Priser finner dere på http://www.ankerskogen.no/

Vi er veldig usikre på om dette er interessant å være med på, så vi vil gjerne ha et signal fra de som kommer til å komme på onsdag. Send mail til frode.skar@hihm.no eller sms 99127175.

Neste onsdag satser vi på å finne en annen aktivitet, og krysser fingre for at vi snart kan leke i snøen:-)

mvh

Fredrick og Frode

Tilbake

INNEO webpublisering