Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

Vellykket kurshelg

Publisert: 01.02.14

Nyhetsbilde

29 glade barn i alderen 4-11 år deltok på helgens nybegynnerkurs i Tørudbakken. Alle hadde fin utvikling og vi regner med å se mange av dere i bakken utover i sesongen. 

Tusen takk til instruktørene våre! Uten dere klarer vi ikke å arrangere nybegynnerkurs med så gode resultater. Vi har jo også hatt det moro, for det er veldig gøy å se hvilken bratt mestringskurve barna har på slike kurs. 

Takk også til hovedsponsoren vår DNB som stilte med fine deltakerpremier, 

For de som har lyst til å fortsette med øving i bakken og blir medlemmer av Brumunddal alpin, kan dere bli med på treningsgruppene våre; Småracern og Racern. Da møter dere igjen Camilla og Sindre som var instruktører på kurset. De deler gruppa seg imellom og fortsetter med lekbetonte øvelser for å videreutvikle grunnleggende skiferdigheter og skiglede. Disse gruppene vil ha trening på mandager fra 1730 til 1900. 

 

Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger på kurset fra de som var med om ting vi kan gjøre bedre en annen gang. Ikke sikkert dere følte at dere hadde anledningen i bakken. Send gjerne til leder@brumunddal-alpin.no. 

Takk for denne gang, og så håper vi å se dere igjen med store smil om munnen i bakken vår :-)

Tilbake

INNEO webpublisering