Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

Om Blå gruppe

Blå gruppe er en treningsgruppe primært for barn, 10 år og U12(11-12), men avhengig av skiferdigheter kan både yngre og eldre løpere være med i denne gruppen i perioder. 

 

Vi starter sesongens trening med barmark inne i gymsalen på Mørkved skole i Brumunddal etter høstferien. Da trener vi basisferdigheter som balanse, koordinasjon og styrke. Dette trener vi på gjennom mange forskjellige øvelser som vi henter fra flere idretter, blant annet turn, friidrett, alpint, flere forskjellige ballspill og lek.

 

Når desember og julen nærmer seg, og gymsalen stenges for idrett, trener vi ute. Gode klær kan vanskelig stoppe oss selv om været kan utfordre noe. 

 

Etter nyttår er forhåpentlig snøen kommet og vi kan starte treningen i Tørudbakken.  På gruppa trener vi grunnteknikk, balanse og lek på alpinski. Vi trener også med porter og mange av løperne er med på klubbrenn og andre renn i nærområdet.

 

Nybegynnerkurs
Vi ønsker at de som ikke har kjørt før går på nybegynnerkurs før de starter treningen med gruppa i bakken.

 

Klubbrenn
Gruppa har skitrening mandag og torsdag. På onsdager håper vi at de fleste ønsker å delta på klubbrenn som vi arrangerer i bakken vår.

 

Treningsavgiften er kr.250- får høstsesongen og 250.- for vintersesongen.

Alle som ønsker å delta på våre treningsgrupper må være medlem av klubben. 

 

Vi som er trenere på denne gruppa ønsker alle skiglade barn velkommen på trening!

 

Treningstider og informasjon om klubb og klubbrenn finner dere et annet sted på hjemmesiden vår.

INNEO webpublisering