Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600

Velkommen til Brumunddal Alpin!

 

Håper du som bruker finner svar på de spørsmål du måtte ha.

 

Vi er en klubb som har vårt "annet hjem" så og si midt i Brumunddal sentrum. Tørudbakken er en flott bakke hvor barn, unge og voksne kan utfolde seg og føle seg velkommen.

 

Klubben vår er drevet på dugnad. Det vil si at alle foreldre og besteforeldre som gjør noe i bakken gjør det gratis fordi de ønsker å se glade barn, unge og voksne ha det gøy på ski.

Før bakken sesongåpner står foreldre på dag og natt for at bakken skal bli snølagt og preppet. Heiskroker må på plass og kafeen må vaskes og fylles med varer.

 

I klubben vår har vi 3 treningsgrupper. Grønn gruppe 1. og 2. trinn, Blå gruppe 3. og 4. trinn og Rød gruppe 5. trinn og eldre. Informasjon om disse gruppene finner du under gruppenes faner til venstre. Alle som utfører oppgaver hos oss som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige må fremvise politiattest.

 

Så langt det lar seg gjøre prøver vi å arrangere nybegynnerkurs i begynnelsen av januar hvert år.  Dette kurset går vanligvis over to dager og er en fin introduksjon til alpin for både små og store. Vi bruker både de eldste løperne i klubben, trenere og andre voksne alpinister som instruktører på disse kursene.

 

Velkommen til oss og velkommen i Tørudbakken!

 

Vennlig hilsen

 

Marianne Frantzen

leder  

INNEO webpublisering